Árjegyzék - EgészségStart

Tartalomhoz ugrás
Az árak forintban (HUF) értendők.
A szolgáltatás tárgy adómentes (TAM) a tevékenység közérdekű jellegére tekintettel.

Vállalkozásom szolgáltatásait csak magánszemély tudja igénybe venni.
Egyéni vállalkozó, cég, egyéb jogi személy, illetve bármilyen egészségpénztár részére nem tudok számlát kiállítani.

Fizetés: készpénzzel a helyszínen, előre utalással vagy azonnali utalással a helyszínen

Bejelentkezés: online
Akinek bármilyen kérdése van a foglalással kapcsolatban, telefonon szerdánként 08:00 - 09:00 között vagyok elérhető.

Házirend
Időpontfoglalás
- aki nem 8 héten belüli ismétlő alkalomra jön, köteles 100 % foglalót fizetni a foglalást követő 3 napon belül. Erről e-mailben tájékoztatást kap. A foglaló befizetésének elmulasztása a foglalt időpont törlését vonja maga után.
- amennyiben valaki nem jön el a foglalt  alkalomra, a befizetett teljes összegű foglalóját nem áll módunkban visszafizetni, később megjelenés esetén nem válthatja be.
- aki rendszeresen jár kezelésre, három-négy időpontot előre ajánlott egyeztetni.
- kezelés közben a telefont nem tudom felvenni. Amennyiben hívószám-kijelzéssel hívott, elegendő egy hívás, amint tudom, napon belül visszahívom.
Az erőszakos (egy órán belüli többszöri hívásokat) a visszahívási sorrend legvégére sorolom.
Előfordulhat, hogy adott napon nem tudok visszahívást kezdeményezni, ebben az esetben, kérem másnap próbáljon meg ismét elérni.

Időpont lemondás, módosítás
- időpontot lemondani, módosítani a kezelés előtti 48 órát megelőzően lehet a visszaigazoló e-mailben található felületen.
- ha valaki nem jön el az ismétlő kezelésre, és nem szól előre, a következő alkalommal köteles kifizetni az elmaradt kezelés árát is.
- aki állapotfelmérésen, első kezelésen, hosszú távú kezelés bármelyik időpontján lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban időpontot adni csak abban az esetben, ha a következő kezelés díját is előre rendezi.

Érkezés
- mindig érkezzen pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete előtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik.
- ha elkésik, az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú kezelés ára fizetendő.

Ellenjavallatok
- lázasan, náthásan, fertőző betegséggel kérem ne jöjjön: az Ön állapotán súlyosbíthat a kezelés, az én és környezetem egészségét pedig veszélyezteti. Értesítsen betegségéről és módosítunk a foglalt időponton.

Parkolás
- a rendelő előtti útszakaszon díjmentesen lehet parkolni. (Figyelem: az Őz utca a Vasvári Pál utca irányából az Őz köz kereszteződéséig - Belvárosi Állatkórház - fizetős övezet).
Vissza a tartalomhoz