Árjegyzék - EgészségStart

Tartalomhoz ugrás
Bejelentkezés:
Elsősorban online. Aki telefonon szeretne időpontot egyeztetni, az szerdánként 08:00 - 09:00 között teheti meg.

Házirend
 
 
Időpontfoglalás
- aki nem 8 héten belüli ismétlő alkalomra jön, köteles 100 % foglalót fizetni a foglalást követő 48 órán belül. Erről e-mailben tájékoztatást kap. A foglaló befizetésének elmulasztása a foglalt időpont törlését vonja maga után.
- amennyiben valaki nem jön el a foglalt  alkalomra, a befizetett teljes összegű foglalóját nem áll módunkban visszafizetni, később megjelenés esetén nem válthatja be.
- aki rendszeresen jár kezelésre, három-négy időpontot előre ajánlott egyeztetni.
- kezelés közben a telefont nem tudom felvenni. Amennyiben hívószám-kijelzéssel hívott, elegendő egy hívás, amint tudom napon belül visszahívom.
Az erőszakos (egy órán belüli többszöri hívásokat) a visszahívási sorrend legvégére sorolom.
 
Időpont lemondás, módosítás
- időpontot lemondani, módosítani a kezelés előtti 48 órát megelőzően lehet.
- ha valaki nem jön el az ismétlő kezelésre, és nem szól előre, a következő alkalommal köteles kifizetni az elmaradt kezelés árát is.
- aki állapotfelmérésen, első kezelésen, hosszú távú kezelés bármelyik időpontján lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban időpontot adni csak abban az esetben, ha az elmaradt kezelésének díját és a következő kezelés díját is előre rendezi.
 
Érkezés
- mindig érkezzen pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete előtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik.
- ha elkésik, az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú kezelés ára fizetendő.
 
Ellenjavallatok
- lázasan, náthásan, fertőző betegséggel kérem ne jöjjön: az Ön állapotán súlyosbíthat a kezelés, az én és környezetem egészségét pedig veszélyezteti. Értesítsen betegségéről és módosítunk a foglalt időponton.
 
Parkolás
- a rendelő előtti útszakaszon díjmentesen lehet parkolni. (Figyelem: az Őz utca az Öz köz kereszteződéséig - Belvárosi Állatkórház - fizetős övezet).
Vissza a tartalomhoz