3D BackScan gerincanalízis - EgészségStart

Tartalomhoz ugrás
Egyedülálló lehetőség az abszolút biztonságos, sugárzásmentes, a gerincről 3D-s képet alkotó, maximális pontosságú BackScan® gerincanalízis és tanácsadás.
A vizsgálat biztonsággal alkalmazható 6 éves kortól már gyermekeken is!
Sugárzásmentes, nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre, bármikor megismételhető.

A  magyar lakosság 80-90 százaléka szenved gerincbántalomtól, melynek jó  része civilizációs ártalom: a stresszből, a mozgáshiányból, valamint az  ülő életmódból, a gerinc nem helyes tartásából ered. A modern orvosi módszerek és lehetőségek ellenére többsége évekig kezeletlenül marad.
Az  elhanyagolt gerincproblémák a későbbiekben komoly szövődményeket  okozhatnak: pl. térd- és csípőízületi kopást, csökken a fizikai  terhelhetőség, és makacs, állandó hátfájdalom jelentkezik.

Ha  időben észleljük a gerincproblémákat, hatásosan tudjuk kezelni! Nem  kell megvárni a szövődmények kialakulását!
Egy kis odafigyeléssel  elindulhatunk a harmonikus gerincműködés útján! Ennek első lépése a  BackScan® gerincanalízis és az azt követő tanácsadás!
A vizsgálat fájdalommentes.
Az  analízis mutatja a gerinc eredményeit egyenes tartásában,   előrehajlásában és terhelésre kompenzált állapotban, jobbra és balra dőlve, illetve akár ülve, előregörnyedt, panaszt okozó testtartásban  is.
A  gerincen szegmentális szöget mérünk 1 fok pontossággal, majd regionális szöget mérünk (lordosisok,   kyphosisok), szintén 1 fok pontossággal. Jól láthatók (ami sokszor   kézzel nem érzékelhető) az egyblokkban mozgó és a hipermobilis ízületek!
A mérés után, az analízis birtokában egyedi tornaterv  állítható össze minden egyes  régióra, izomcsoportokra lebontva.
Újraméréssel a fejlődés követhető, mellyel  fenntartható a páciens  kitartása, figyelme és jól ellenőrizhető a  terápia maga.

A vizsgálat ára: 15 000 Ft
Kihelyezett vizsgálat (Kelet-Magyarországon minimum 15 fő jelentkezése esetén): 17 000 Ft

Fizetés: időpontfoglalás után díjbekérőt kap, melynek átutalásos kiegyenlítésével történik meg az időpont fixálása.
Vissza a tartalomhoz